Creoform Kök

Webbdesign
Marknadsföring
Grafisk design
Kund

Creoform Kök

Tidsperiod

2019

-

Arbetsområde

Webbdesign

Marknadsföring

Grafisk design

Mitt arbete

Digital marknadsföring

SEO

Sociala Medier

Webbdesign

Strategi

Copy

Om kunden

Creoform Kök är en svensk kökstillverkare med bas i Hallstahammar som tillverkar skräddarsydda köksluckor och platsbyggda kvalitetskök.

Jag har varit ansvarig för, producerat och hanterat alla Creoform Köks sociala medier och digital marknadsföring under 1,5 år och hjälpt dem öka i både följare och intäkter. Detta genom att bygga upp deras sociala medier som Facebook, Instagram och Pinterest. Att sköta kanalerna genom contentplanering, producering och publicering. Att skapa en blogg och producera innehåll. Att sköta webbuppdateringar, sökmotoroptimering, samt planera och hantera all digital marknadsföring och annonsering, både på sociala medier och genom Google Ads.

Brief

Under de senaste 2 åren hade Creoform genomgått en stor förändring och uppfräschning av sitt varumärke.

Men med ingen till minimal närvaro på nätet har min uppgift varit att skapa och underhålla flera plattformar, att öka Creoforms närvaro på nätet, att bygga varumärkeskännedom och en relation till följare samt öka trafiken till sajten och försäljningen. Jag har haft ett nära samarbete med Creoform Kök och har kunnat styra både innehåll, kampanjer och fotograferingar m.m.